KOULUTUKSET

 

Tarjoamme koulutuksia merkityksellisestä työstä, työmotivaatiosta sekä muista työelämän aiheista yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Koulutuksissamme tarjoamme niin työntekijöille kuin johtajillekin tietotaitoa sekä konkreettisia työkaluja, joilla tehdä työnteosta entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää.

Valmiiden koulutuspakettien lisäksi tarjoamme koulutuksia myös tilauksesta.Voit kysyä meiltä vapaasti koulutuksia oman yhteisösi tarpeen mukaan.

Seuraavat koulutukset ja ajankohtaiset tiedot koulutuksista näet alla olevasta listasta sekä Työvitutuskoulun somekanavista:

 

SEURAAVAT KOULUTUKSET:

TULOSSA: TYÖN MERKITYSTÄ ETSIMÄSSÄ - MITÄ ON MERKITYSTYÖ? (B1-KOODI)
Koulutus sopii kaikille merkityksellisestä työstä kiinnostuneille ja mielekkäästä työurasta haaveileville. Koulutus on yhtenäinen teorian ja käytännön harjoitusten muodostama kokonaisuus ja kevyt tutustuminen merkitystyö-aiheeseen. Koulutus on yksipäiväinen.

TULOSSA: MINÄ JA MERKITYSTYÖ (B2-KOODI)
Koulutus on tarkoitettu työkaluksi oman persoonallisuuden, omien arvojen ja oman työmotivaation lähteiden kartoittamiseen. Koulutus sopii niin omaa merkityksellistä työuraa etsiville kuin myös merkitystyöstä ammatillisesti kiinnostuneille. Koulutus on yksipäiväinen.


 

URAVALMENNUS

Ihminen viettää työelämässä keskimäärin yli 30 vuotta elämästään. Siksi ei ole yhdentekevää, millaista työtä tekee ja millaisiin töihin päätyy. Jotta sinäkin voisit löytää juuri sinulle sopivan työuran, tarjoamme ammatinvalinnan ja uraohjauksen palveluja vahvalla psykologisella ammattitaidolla ja tehokkain menetelmin.

Valmennuksessa pyrimme löytämään vastauksia valmennettavan kysymyksiin suhteessa omaan työuraan ja työntekoon. Kartoitamme valmennettavan henkilökohtaisia arvoja ja persoonallisia vahvuuksia sekä tulevaisuuden työuravaihtoehtoja.

Valmennuspalvelujamme tarjoamme erilaisissa paketeissa, jotka on räätälöitävissä juuri sinulle sopiviksi.
 


NETTIKURSSIT

 

Luomme koulutusmateriaalia merkitystyöhön ja työmotivaatioon liittyen myös Internetin välityksellä toteutettavaksi. Näin ollen pääset nauttimaan koulutuksistamme kotoa käsin ja voit löytää työkaluja työstä motivoitumiseen kotisohvaltasi nousematta.

Nettikurssit ovat helppo tapa päästä oppimaan merkitystyöstä ja kerryttää näin omaa tietämystään keinoista tehdä omasta työstään entistä mielekkäämpää.

 


SEURAAVAT NETTIKURSSIT:

 

PIMP MY JOB - MERKITYSTÄ TYÖHÖN

Miten tuunata omaa työtään mielekkäämmäksi? Merkityksellisyyden kokemus on yksi keskeinen ihmiselämän motivaattori. Työelämässä kokemus oman työn merkityksellisyydestä usein kuitenkin katoaa kiireen ja paisuneiden organisaatiorakenteiden syövereihin. 

PIMP MY JOB -verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisäbuustia työmotivaatioosi ja kaipaat itsellesi merkityksellisempää työtä. Valmennus tarjoaa käytännöllisiä työkaluja sekä ripauksen teoriaa siitä, miten voit tuunata omasta työstäsi mielekkäämpää. 

Lähde mukaan nyt ja saat koodilla "betterwork" 10€:n alennuksen


 

KONSULTOINTI

Yrityksille tarjoamme merkitystyöhön, työhyvinvointiin, henkilöstöresursseihin ja yrityksen toimintatapojen kehittämiseen liittyvää koulutusta sekä laajempia konsultointikokonaisuuksia.

Tuotamme yrityksille laadukkaita ratkaisuja niin työn tehokkuuden parantamiseen, henkilöstörekrytointeihin kuin työntekijöiden työmotivaatioonkin liittyen.

Konsultointipalvelujemme sisältö mukautetaan spesifisti yrityksenne
tai yhteisönne tarpeiden mukaan.

Konsultointipalvelujamme tarjoamme Better Work Consulting -yrityksemme kautta. Tutustu tarjontaamme: www.betterworkconsulting.org